Organisatie

Wij zijn een jong dynamisch farmaceutisch bedrijf actief als leverancier en distributeur van humane geneesmiddelen in Nederland. Als dochteronderneming van het Belgische Laboratoire SMB SA zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling en productie van nieuwe geneesmiddelen.

Samen met onze moederorganisatie welke deel uit maakt van een onafhankelijke internationale farmaceutische groep van ondernemingen direct  of indirect actief in meer dan 40 landen, vormt de zorg voor patiënten onze dagelijkse inspiratie.

Ons doel is het ontwikkelen, produceren en aanbieden van innoverende geneesmiddelen en therapeutische oplossingen voor diverse ziektebeelden via gedegen  goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek.

Met onze producten willen wij bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten. In Nederland verzorgt Galephar de professionele medische informatie voor de medische professie over onderstaande geneesmiddelen:

Hiermee dragen we op vele fronten bij aan de verbetering van de gezondheid en de kwaliteit van leven van patiënten.

“Een onafhankelijke internationale farmaceutische groep van ondernemingen direct of indirect actief in meer dan 40 landen.”