innovatie

Innovatie

Wij maken deel uit van een innovatieve farmaceutische organisatie. Dat betekent dat we veel tijd en geld investeren in het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen en nieuwe toepassingen van bestaande geneesmiddelen.

Het duurt vele jaren van onderzoek om een nieuw geneesmiddel op de markt te brengen. Vele uitgebreide, wereldwijde klinische studies zijn er nodig om een nieuw geneesmiddel te kunnen testen op veiligheid én effectiviteit.

Elk klinisch onderzoek is ontworpen om specifieke onderzoeksvragen te beantwoorden. Bij een dergelijk onderzoek worden strakke, vooraf gedefinieerde protocollen gevolgd om veilige, nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen.

In de afgelopen vijf jaar hebben wij nieuwe medicijnen geïntroduceerd in zeer uiteenlopende therapeutische klassen zoals op oa. cardiovasculair gebied , astma en COPD en pijnbestrijding.
Na de introductie van onze geneesmiddelen blijven we controleren. Bevindingen van artsen, specialisten, patiënten en patiëntenorganisaties nemen we mee in de evaluatie van onze geneesmiddelen.

“We investeren veel tijd en geld in het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen en nieuwe toepassingen van bestaande geneesmiddelen.”